Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Mentavill LESZÚRHATÓ KERTI DUGALJ 2db+időkapcsoló (352004)

5 965 Ft
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
zsvill.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 965 Ft

További termékek a kategóriából

További MENTAVILL termékek: MENTAVILL Elosztó, hosszabbító

as - Schwabe 2 Plug (60685) Elosztó, hosszabbító 6 710 Ft-tól as - Schwabe 2 Plug (60685) as - Schwabe 2 Plug (60680) Elosztó, hosszabbító 6 460 Ft-tól as - Schwabe 2 Plug (60680) brennenstuhl 2 Plug 2 m (1159930) Elosztó, hosszabbító 4 290 Ft-tól brennenstuhl 2 Plug 2 m (1159930) brennenstuhl 2 Plug 1,8 m (1153540) Elosztó, hosszabbító 4 390 Ft brennenstuhl 2 Plug 1,8 m (1153540)
Termékleírás
USB csatlakozók száma Nincs
Csatlakozók száma 2 db
Tápkapcsoló Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Kerti, mechanikus kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44) Kerti, leszúrható, mechanikus kapcsolóórával ellátott kettes, IP44-es vízvédelmű, földelt elosztó. Időzített locsoláshoz és díszvilágításhoz kiváló megoldás. Az elosztó funkciói:
  • Állandó üzem: az időkapcsolón lévő zöld kapcsolót állítsa "I" állásba, ekkor az elosztó hagyományos elosztóként működik, a rá kötött eszközök állandóan üzemelnek. A kapcsolás visszajelző ON állást mutat.
  • Időszakos üzem: az időkapcsolón a zöld kapcsolót állítsa időkapcsolt állásba (zöld óra ikon), ekkor az elosztó csak a kívánt időszakokban fog működni. A kapcsolás visszajelző kikapcsolt időszakban OFF állást, bekapcsolt időszakban ON állást mutat.
Az időkapcsoló használata:
  • Az időkapcsoló csak akkor üzemel, ha az elosztó a hálózatra van csatlakoztatva. Az időkapcsoló működését a számlap bal oldalán lévő, forgó zöld jelzés mutatja. Áramkimaradás után az időkapcsolót újra be kell állítani.
  • A hálózatra csatlakoztatás után állítsuk be a pontos időt. Ezt az óra számlap elfordításával érjük el. A számlapot csak az óramutató járásával megegyező irányba lehet fordítani. A beállított időt a számlapon egy zöld háromszög mutatja.
  • A kapcsolt időszakokat az óralap külső peremén elhelyezkedő kapcsolókkal (24x4 db) tudjuk beállítani. Minden kapcsoló egy 15 perces intervallumnak felel meg, tehát ekkora egységekben tudjuk állítani a kívánt időtartamot. A kívánt időszak beállításához a kapcsolókat a kör külső pereme felé kell billenteni. A kapcsolók meglehetősen aprók, ezért a billentést érdemes egy csavarhúzóval megoldani.
  • A beállított időszakokban az elosztóra csatlakoztatott eszközök működésbe lépnek.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.